Fiat predstavio novi džip

Bez autora
Feb 08 2011

Direktor preduzeća Fiat Srbija Đovani de Filipis izjavio je danas, povodom povratka brenda Fiat na američko tržište, da će partnerstvo sa proizvođačima automobila Krajsler, Džip i Dodž, sigurno imati uticaja i na dalju proizvodnju automobila u Srbiji. Partnerstvo sa Krajslerom ima uticaja ne samo na globalnom, već i na lokalnom nivou u Srbiji na proizvodnju automobila. Brend Fiat vratio se na američko tržište posle 27 godina. Pomenuti automobili američkih proizvođača od sada će se distribuirati u Srbiji preko ovlašćenih dilera, koji su zastupljeni u Subotici, Čačku, Nišu i Beogradu. U ovom trenutku prodaja u Beogradu će se obavljati preko Fiat centra. Nova generacija džipa Grand Čiroki je pravi primer luksuznih terenskih vozila. Novi Čiroki, ne zaostaje ni malo za svetskim automobilskim trendovima, a i sadrži sve što bi jedna automobilska korporacija kakva je Jeep, trebalo da pruži svojim kupcima.

Fiat predstavio novi džipDirektor preduzeća Fiat Srbija Đovani de Filipis izjavio je danas, povodom povratka brenda Fiat na američko tržište, da će partnerstvo sa proizvođačima automobila Krajsler, Džip i Dodž, sigurno imati uticaja i na dalju proizvodnju automobila u Srbiji.

"Partnerstvo sa Krajslerom ima uticaja ne samo na globalnom, već i na lokalnom nivou u Srbiji na proizvodnju automobila", poručio je De Filipis, podsećajući da se brend Fiat vratio na američko tržište posle 27 godina.

Komercijalni direktor preduzeća Fiat automobili Srbija Dragoljub Petrović istakao je da će se pomenuti automobili američkih proizvođača od sada distribuirati u Srbiji preko ovlašćenih dilera, koji su zastupljeni u Subotici, Čačku, Nišu i Beogradu.

"U ovom trenutku prodaja u Beogradu će se obavljati preko Fiat centra", naglasio je Petrović, dodajući da mu je veliko zadovoljstvo da predstavi novu generaciju džipa Grand Čiroki, za koji smatra da je pravi primer luksuznih terenskih vozila.

Petrović smatra da novi Čiroki, ne zaostaje ni malo za svetskim automobilskim trendovima, kao i da sadrži sve što bi jedna automobilska korporacija kakva je Jeep, trebalo da pruži svojim kupcima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik